UAB „Chipper blades center“

Juridinio asmens kodas: 302487613

Buveinės adresas: Mainų g. 8-84, LT-94101, Klaipėda Lietuva

Duomenys apie juridinį asmenį kaupiami ir saugojami Juridinių asmenų registre

 

Interneto svetainės privatumo taisyklės

UAB „Chipper blades center“ tvarkydama fizinių asmenų duomenis yra duomenų valdytojas, kuriam galiojantys teisės aktai numato įvairių įpareigojimų asmens duomenų apsaugos srityje, o Jums, kaip duomenų subjektui, suteikia atitinkamas teises. UAB „Chipper blades center“ (toliau – „mes“ arba „Duomenų valdytojas“) yra šios interneto svetainės valdytoja. Šiomis interneto svetainės privatumo taisyklėmis (toliau – „Taisyklės“) mes nustatome ir paaiškiname kaip mūsų įmonė renka ir toliau tvarko Jūsų asmens duomenis. Taisyklėse nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą Jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir (ar) paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę ar kt.) naudojate.

Taisyklėse vartojamos sąvokos suprantamos taip, kaip jos yra apibrėžtos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente Nr. 2016/679 (ES).

Atidžiai perskaitykite taisykles, nes kiekvieną kartą, lankydamiesi šioje interneto svetainėje, sutinkate su čia aprašytomis sąlygomis.

 

Renkami duomenys

Jūsų asmens duomenys, t. y. bet kokia informacija apie Jus yra renkama įvairiais būdais:

–       Kai Jūs užpildote užklausos formas mūsų svetainėje norėdami gauti naujienas, informaciją apie produktus ar kitą informaciją.

– Skambindami mums bet kokiu klausimu;

– Atsiųsdami užklausimą iš savo elektroninio pašto;

–       Sudarote su mumis prekių pirkimo-pardavimo, paslaugų teikimo ar kitokią sutartį;

–       Lankotės parodose ir perduodate duomenis mums;

 

Informacija apie Jus gali būti renkama automatiškai. Tai dažniausiai nutinka tokiais atvejais, kai:

–       Pateikiate užklausas per paraiškos formas ar mūsų socialinių tinklų paskyras;

–       Naudojatės svetaine (slapukų ir panašių technologijų pagalba renkami duomenys. Daugiau informacijos apie mūsų naudojamus slapukus rasite žemiau);

–       Darote viešus įrašus mūsų sukurtose ir administruojamose socialinių tinklų platformose.

Mes galime rinkti informaciją apie Jus ir kitais atvejais, kurie nėra aptarti Taisyklėse. Jei taip atsitiktų, mes Jus papildomai informuosime.

 

Jūsų asmens duomenų nepateikimo pasekmės

Jeigu Jūs nepateiksite mums savo asmens duomenų (vardo, pavardės, elektroninio pašto adreso, telefono) mes netvarkysime Jūsų asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais. Jokių kitų pasekmių dėl duomenų nepateikimo Jums nekils.

 

Kokiu tikslu ir pagrindu Jūsų asmens duomenys bus naudojami

Jūsų asmens duomenys, kuriuos pateikėte mums bus naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais.

Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra Jūsų mums duotas sutikimas žemiau nurodyta tvarka. Jums davus sutikimą, tiesioginė rinkodaros tikslais bus tvarkomi šie Jūsų asmens duomenys: vardas, pavardė ir elektroninio pašto adresas, telefono numeris.

 

Jūsų duomenys bus naudojami:

–       Informuoti Jus apie mūsų gaminamus gaminius, prekes ir paslaugas;

–       Parduoti Jums prekes ir teikti paslaugas;

–       Jūsų prašymu teikti informaciją, susijusią su mūsų prekėmis, paslaugų teikimu ar kitą Jums aktualią informaciją;

–       Rinkodaros tikslais. Siųsti Jūms pranešimus apie vykdomas akcijas, produktų naujienas, įmonės veiklą. Siųsti Jums bet kokią kitą informaciją susijusią su mūsų veikla.

 

Jūsų teisė, bet kuriuo metu atsisakyti gauti mūsų siunčiamą tiesioginės rinkodaros turinį, pranešdami mums savo apsisprendimą el. paštu info@chipperblades.eu arba pasinaudodami atsisakymo nuoroda pačiame naujienlaiškyje.

 

Kaip saugome Jūsų informaciją?

Naudojame fizines ir technines priemones apsuagoti informaciją, kurią renkame šioje privatumo politikoje nurodytais tikslais, tačiau informacijos perdavimas internetu nėra visiškai saugus. Nors mes labai stengiamės apsaugoti Jūsų asmens duomenis, negalime užtikrinti duomenų saugumo, kai Jūs perduodate duomenis į Svetainę – Jūs prisiimate su duomenų perdavimu į Svetainę susijusią riziką. Kai gausime Jūsų duomenis, taikysime griežtas procedūras ir saugumo priemones, kad Jūsų duomenys būtų apsaugoti nuo neteisėtos prieigos.

Kiek laiko naudosime ir saugosime Jūsų duomenis?

 

Jūsų pateiktus asmens duomenis (vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono numerį) saugosime ir tvarkysime tiek, kiek reikia užsibrėžtam tikslui pasiekti, bet ne ilgiau kaip 10 metų nuo Jūsų sutikimo gavimo. Pasiekus nustatytą tikslą, Jūsų asmens duomenys ištrinami, išskyrus tuos atvejus, kai teisės aktai įpareigoja mus saugoti informaciją mokestiniais tikslais arba duomenys gali būti reikalingi ikiteisminiam tyrimui atlikti.

Jums savo duotą sutikimą atšaukus, Jūsų asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais nebetvarkysime nuo nesutikimo gavimo (aukščiau nurodytu mūsų elektroninio pašto adresu arba paspaudus minėtą nuorodą mūsų atsiųstame pranešime) dienos praėjus ne daugiau kaip 3 (trims) darbo dienoms.

Pasibaigus 10 metų terminui, duomenys bus ištrinami taip, kad jų būtų negalima atgaminti.

 

Jūsų teisės

Informuojame, kad Jūs turite teisę:

– nesutikti, kad UAB „Chipper blades center“ tvarkytų Jūsų asmens duomenis, įskaitant asmens duomenų tvarkymą tiesioginės rinkodaros tikslais;

– žinoti (būti informuotas) apie savo asmens duomenų tvarkymą (teisė žinoti);

– susipažinti su savo duomenimis ir žinoti, kaip jie tvarkomi (teisė susipažinti);

– Reikalauti ištaisyti arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildyti neišsamius asmens duomenis (teisė ištaisyti);

–       Reikalauti sunaikinti savo duomenis (teisė „būti pamirštam“);

–       Reikalauti perkelti Duomenų valdytojui pateiktus duomenis (teisė perkelti);

–       Bet kuriuo metu nesutikti su savo asmens duomenų tvarkymu (teisė nesutikti);

Taip pat informuojame, kad Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatyta tvarka.

Mes suteikiame Jums galimybę patogiu būdu įgyvendinti šias savo teises. Tai galite padaryti paskambinę šiuo telefonu +370 612 41561, parašę mums šiuo adresu info@chipperblades.eu arba pasinaudodami tam tikromis nuorodomis pateikiamomis mūsų teikiamos reklaminio turinio medžiagos apačioje.

Slapukų naudojimas

Jums besilankant Chipper blades center (www.chipperblades.eu) interneto svetainėje, norime pateikti informaciją ir funkcijas, pritaikytas tik Jums. Tam reikalingi slapukai (angl. cookies). Tai nedideli informacijos elementai, išsaugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda mums atpažinti Jus kaip ankstesnį Chipper blades center interneto svetainės lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi svetainėje istoriją ir pagal tai pritaikyti turinį. Taip pat slapukai padeda užtikrinti sklandų svetainės veikimą, leidžia stebėti lankymosi Chipper blades center interneto svetainėje trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie svetainės lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime svetainę tobulinti, padaryti ją patogesnę Jums.

Apsilankę Chipper blades center interneto svetainėje Jūs galite pasirinkti, ar norite naudoti slapukus. Jei nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, bet kada galite atšaukti sutikimą juos naudoti pakeitę nustatymus ir ištrynę įrašytus slapukus.

Duomenys apie naudojamus slapukus

Pavadinimas Aprašymas Sukūrimo momentas/ Galiojimo laikas
CMSSESSIDX Standartinis slapukas, naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Įėjimo į puslapį metu/
iki interneto svetainės lango uždarymo
cookiesAgree Slapukas, naudojamas atpažinti ar sutikote su slapukų naudojimu mūsų svetainėje Nuo sutikimo/Iki ištrynimo
cookiesLevelX Slapukas, atskiriantis kokius slapukus leidžiate naudoti mūsų svetainėje Nuo sutikimo/Iki ištrynimo
_ga Šį slapuką naudoja „Google Analytics”, kad įvertintų vartotojo apsilankymo tikslus, parengtų ataskaitas apie tinklalapio aktyvumą svetainių operatoriams ir pagerintų kliento patirtį besilankant svetainėje Nuo sutikimo/
2 metai.
_gat Šie slapukai naudojami „Google Analytics” statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Pirmą kartą atėjus į puslapį/
iki sesijos pabaigos
_gid Šis slapukas naudojamas „Google Analytics” siekiant atpažinti Asmenį. Pirmo įėjimo į puslapį metu/
2 dienos

Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti: http://www.allaboutcookies.org

Norėdami sužinoti, kaip panaikinti internetinių puslapių stebėjimą „Google Analytics” slapukais, galite aplankyti: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kilus klausimų ar norėdami įgyvendinti savo teises, susisiekite su mumis el. paštu info@chipperblades.eu arba kitais šioje svetainėje nurodytais būdais.